fredag 23 maj 2008

V75 Elitloppshelgen - 168 kr reducerat

Riktigt intressant V75 omgång. Har hittat flera helt bortglömda hästar med toppchans som jag ser det. Satte mig ned redan i måndags och knåpade ihop grundsystemet för att inte bli alltför påverkad av andras idee'r.

Spikar:
Melander styrde på likt en kamikaze pilot med sitt nyvaxade bombplan senast han var ute med 7 Iceland (57%). Gick levande ur striden och uppvisningen tyder på kapacitet som bör räcka en bra bit upp i klasserna. Har svårt att se hur dessa klass III hästar ska kunna försvara sig när marchordern kommer. En sund spik.

Läste precis Nybrinks krönika http://www.aftonbladet.se/trav365/nybrink/article2532677.ab och han spikar 11 Milord de Melleray i stayerloppet. Ingen tokig häst och visst verkar han vara i form efter uppvisningen på Bjerke. Men denna gång tror jag vi hittar vinnaren i första fållan. 1 Highlite Survivor (7%) är en rejäl kuse som är kirurgiskt inmatchad till detta lopp. Gjorde första starten efter vila för en månad sedan och vann komfortabelt från bakspår, var sedan ute veckan efter och var oplacerad (hade hästen tagit en matlapp så hade den fått 20 m extra i denna start). Gissar att blyskorna var på i den starten. Visade under hösten att han är på väg mot gulddivisionen och jag tror inte att 11 Milord de Melleray klarar att ta in 40 m på denna.

Bra chans:
1 Maid for Tag (36 %) vann enkelt senast mötte stona här i sverige. Mkt troligt att det blir spets och slut. Är dock lite orolig för 6 Passionate Kemp som även hon är startsnabb som få.

11 Tranemo Raketen (15 %) har inte fått utdelning på V75:an ännu. Såg dock ett fruktansvärt V4:lopp i fjol där hästen öppnade 1.o6 och fortsatte i stenhårt tempo 20 meter framför klungan galopperade i sista sväng och vart omsprungen av klungan spurtade ikapp och vart slagen på målfoto. Det värsta jag sett! Nu med Adielsson i sulkyn tror jag hästen kan gå 1.10 om det behövs. Tveksamt om någon annan kan hänga. Möjligt spikförlag.

Skräll i Silver:
Cadeau K (7 %)

Beijing Man (4 %)
Klart spelvärda speciellt då det luktar körning med Turnaround och Global Investment brån bricka 1 & 2.

Nedan finner ni en länk till mitt fullständiga spelförslag som kostar 168 kr reducerat att lämna in.
Länk till systemet

Bra statistik till omgångens V75

Lycka till

/masken

Inga kommentarer: