fredag 25 september 2009

.:Nybrinks reducerade:.

Brukar inte stoppa in pengar dessa omgångar då det bara finns info på drygt hälften av de startande hästarna. Håller med Nybrink att vi borde ställa krav på att norrmännen ordnar ett ordentligt lopparkiv om de ska vara med och köra på V75. Men då vinnerliret har fallit väl ut den sista tiden så har jag lite över på kontot så det blir liten kupong i varje fall. Det är ju alltid kul att ha något i handen när man följer loppen på tv:n.

Kör Nybrinks system som mall med en del ändringar.

Jag känner mig inte lika säker på spiken Trade East i första avdelningen. Autostart och två Svanstedt-tränade häster innanför från spår 1 & 4 luktar problem. 1 Sunnbys Gidde var helt bortglömd senast vid V75-segern trots gedigna insatser hela tiden. Bortglömd även här. Svanstedt har dock valt bort Sunnbys Gidde och istället valt att köra 4 Herr Martinique vilket borde säga en del om vad han tror att den kan prestera. Har dessutom presterat mycket bra tider i sammanhanget och känns given på lappen. Båda ligger runt 5% i skrivande stund och lär rensa rejält i kuponghögen.

I femte avdelningen kryssar jag även 13 Mulliga Ullis. Mer av känsla än analys.

Den andra större justeringen är i silverdivisionen där jag istället väljer att spika. Ryan Trot är en skallös stackare som springer i spets och garanterat viker ner sig mot dessa mer hårdhudade konkurrenter. Antagligen lär det dessutom blir press redan från start då Ludde brukar vara körglad med Joel Cortina. Lovely Conch har tokform men kommer sitta fast och bli meddragen när Ryan dalar genom fältet över upploppet. Och då jag inte hittar någon Skully Gully eller Ice land i fältet så tycker jag loppet känns vigt åt 5 Cash Winning Wita. SPIK!

Spikar:
Cash Winning Wita & Fisher King

Villkor:
Minst en av Trade East & Vildvitter samt en spårsumma under 55.

Ramen är på 960 kr men kostar 288 kr att lämna in efter reducing med villkoren ovan.

Hela systemet hittar Ni här: Länk till systemet

Och intervjuer till omgången hittar Ni här.

Hoppas mållinjen är med Er

Masken

Inga kommentarer: