onsdag 12 september 2007

V64 12/9

Startlista V64


V64/1

Tror att det står mellan 2 JAVELIN Q. och 4 JUNCTION. 2 JAVELIN Q avgjorde på ett tappert sätt senast och visar han samma kämparanda nu så lär det bli victoria, utgångshäst.

V64/2

Favoriten 5 MISS DELAYED var nära att falla in i galopp senast från spår 3 i voltstart. Nu är det ett ännu besvärligare spår och jag tror att galoppen kommer som ett brev på posten. Spikar 13 FIRST OUT som har springspår från tillägg och bör komma bra till redan från start. Stickan har höga förhoppningar på denna.

V64/3

Carpacio har en fin staketrad och skall inte behöva skämmas för sig i detta gäng. Kan dock inte lämna 11 VÄSTERBO SAILOR och 12 OKI TO CHILL som tidigare visat att de går bra bakifrån utanför lappen.

V64/4

Ett riktigt lågklasslopp där det gäller att hitta rätt råtta i lämmeltåget. Streckar alla hästarna från tillägg med King Goran som utgångshäst (den som verkar ha bäst fart i kroppen). Även några från första fållan får följa med.

V64/5

Spikar 4 DIG FOR DOLLARS som senast visade att han tillhör den absoluta kulltoppen. Betydligt enklare nu.

V64/6

Tror mest på 9 AMOUR AMI och 2 PERSOS YANKEE som alltid gör rejäla insatser. Men jag har en liten känsla för att det kan smälla till och streckar på rejält med C-hästar.

Länk till det reducerade systemetInga kommentarer: